Locaties

Trouwen op een mooie locatie, dat kan tegenwoordig overal zijn! Op het strand of in je eigen tuin, het stadhuis of op één van de vele erfgoed pareltjes die Nederland rijk is.

Hieronder een paar suggesties, maar er zijn er talloze.

De Vermaning

De Vermaning is gebouwd in 1703 en één van de oudste gebouwen van Krommenie. Door de bijzondere bouw en de centrale ligging is dit kerkje een uitstekende locatie voor uw persoonlijke of zakelijke evenementen. Het authentieke interieur met de hoge ramen en het zand op de houten vloer maken de ruimte bijzonder sfeervol en intiem. Dit historische gebouw is uiteraard voorzien van moderne voorzieningen. 

Trouwen, een bijzonder moment in je leven. Dat wil je natuurlijk op een mooie plek doen in een bijzondere sfeer. De Vermaning Krommenie is een unieke locatie waar je elkaar het Ja-woord kunt geven. Of je het nu groot of juist klein wilt vieren, er is veel mogelijk.

Het kerkje is voorzien van uitstekende verwarming, geluidsinstallatie en geschikt voor maximaal 150 gasten. Graag bespreek ik jullie wensen zodat jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt.

Bel mij gerust voor een afspraak of aanvullende informatie ♥ 06-10838194          

  

Omdat bijzondere locaties mij aanspreken, heb ik contact gezocht met de “bewaarders” van de forten van de Stelling van Amsterdam (Unesco Werelderfgoed).

Stelling van Amsterdam

De 135 km lange verdedigingslinie rond de hoofdstad werd gebouwd tussen 1880 en 1920. De ring van 46 forten en batterijen, dijken en sluizen beschermde Amsterdam tegen aanvallen van buitenaf. Een aantal forten is een geweldige locatie om in het huwelijk te treden. En… de ceremonie kan zowel buiten, als binnen worden gehouden (ook zeer geschikt voor grotere groepen).
 
Mocht je geïnteresseerd zijn, meer willen weten, neem gerust contact met mij op via het contactformulier of telefonisch 06-10838194.